Vinkelkontaktkulelager installeres vanligvis på tre måter

Vinkelkontaktkulelager er en av de vanlige typene lagre.For å gi deg en bedre og mer omfattende forståelse av installasjonen av vinkelkontaktkulelager, vil jeg fortelle deg at de tre vanlige installasjonsmetodene for vinkelkontaktkulelager er rygg-mot-rygg, ansikt-til-ansikt og installasjonen metoden for seriearrangementet, i henhold til bruken i forskjellige felt, kan velge forskjellige metoder for bedre og sikrere lagerinstallasjon.

1. Når den er installert rygg-mot-rygg (de brede endeflatene til de to lagrene er motsatte), sprer kontaktvinkelen til lagrene langs rotasjonsaksen, noe som kan øke stivheten til de radielle og aksiale støttevinklene og ha største motstand mot deformasjon;

2. Når den er installert ansikt til ansikt (de smale endeflatene til de to lagrene er motsatte), konvergerer kontaktvinkelen til lagrene mot rotasjonsaksen, og bakkelagervinkelen er mindre stiv.Fordi den indre ringen til lageret stikker ut fra den ytre ringen, når de ytre ringene til de to lagrene presses sammen, elimineres den opprinnelige klaringen til den ytre ringen, noe som kan øke forspenningen til lageret;

3. Når de er installert i serie (de brede endene av de to lagrene er i én retning), er kontaktvinklene til lagrene i samme retning og parallelle, slik at de to lagrene kan dele arbeidsbelastningen i samme retning.Men ved bruk av denne typen installasjon, for å sikre den aksiale stabiliteten til installasjonen, må to par lagre anordnet i serie installeres motsatt hverandre i begge ender av akselen.

Ikke undervurder installasjonen av lagre.Gode ​​installasjonsmetoder kan ikke bare forbedre brukseffektiviteten til lagrene, men også forlenge levetiden til lagrene.Derfor må vi mestre installasjonsmetodene til vinkelkontaktkulelager.


Innleggstid: 12. juli 2021